Schoonmaakazijn kopen

Schoonmaakazijn onderscheidt zich van tafelazijn door de hogere concentratie azijnzuur in het product. Bij tafelazijn is er sprake van zo'n 4 á 5 procent azijnzuur terwijl dit percentage bij schoonmaakazijn rond de 8 tot 15 procent ligt. Hierdoor is schoonmaakazijn beter geschikt om kalkaanslag te verwijderen en om het te gebruiken voor bijvoorbeeld onkruidverdelging. In een aantal gevallen bevat schoonmaakazijn methanol. Dit is bij tafelazijn nooit het geval omdat methanol giftig is en daardoor uiteraard niet geschikt is als levensmiddel.

Waar koop ik schoonmaakazijn

Schoonmaakazijnkopen.nl is te koop in de meeste supermarkten, maar ook in de bouwmarkt of in tuincentra. De schoonmaakazijn is te verkrijgen in diverse hoeveelheden, maar de standaardhoeveelheid is een fles van 1 liter. Afhankelijk van het merk is een liter schoonmaakazijn te verkrijgen vanaf een prijs die rond de 50 eurocent ligt.

Schaf schoonmaakazijn online aan

Tegenwoordig is vrijwel alles online te bestellen, dus dat geldt vanzelfsprekend ook voor schoonmaakazijn. Dat is ook exact de reden dat de website schoonmaakazijn.net in de lucht is gegaan. Op deze site vindt u naast informatie over schoonmaakazijn en de verschillende toepassingen van dit product ook de mogelijkheid om schoonmaakazijn aan te schaffen. De bestelde schoonmaakazijn wordt vanzelfsprekend bij u thuis afgeleverd, en dit is vooral handig wanneer u grotere hoeveelheden van dit type azijn af wilt nemen.

Verschillende soorten schoonmaakazijn

Schoonmaakazijn is verkrijgbaar in verschillende varianten. Het punt waarop deze varianten meestal van elkaar verschillen zit hem in de hoeveelheid synthetisch geproduceerd azijnzuur op basis waarvan de schoonmaakazijn is geproduceerd. Hoe hoger het percentage synthetisch azijnzuur in de schoonmaakazijn hoe 'agressiever' het product werkt tegen kalkaanslag of onkruid. Eventueel kunt u bij het gebruik van schoonmaakazijn de vloeistof met wat water verdunnen, maar in dat geval kunt u beter schoonmaakazijn met een relatief laag percentage synthetisch azijnzuur kopen.